• remote assistant trouble
    any news yet ? its still getting stuck on welcome page..................................
  • unatended acess not working
    have no idea where that setting is ,but it seems to have come good all by itself ,all working normaly for now . thxs anyway
  • unatended acess not working
    it logs on to remote comp on other user window ,as soon as i try log in with other user it disconnects/terminates session ?and yet host comp looks like it has a host....
  • unatended acess not working
    just says connection terminated by user.remote comp looks like it has a host but cant see it on controling comp
  • Unattended access failed - user credentials invalid
    i am also having the same problem has worked for over 1 week now
  • 2.0.0.9 + unattendet Access =/= working
    hi ,remote sudenly stoped working the other day ,ive tryed changing encryption key a few times ,still wont work ?? keep getting "user credentials invalid"
  • High CPU
    sent
  • High CPU
    i also have this problem except my cpu alot higher,45-75%
  • Help us choose the next big feature
    i know a few people that are getting harassed from teamviewer for comercial use and they are not ,one thing they all say is they need to be able to log on multiple comps at same time,maybe this could be added as a new feature .....they would def convert :)
  • lag
    ok ,third try worked,i had to manually look for all old components of first program then loaded ok ,working fine now thanks,was still laging for first day or 2 but going great now thanks again
  • lag
    i have got latest release
  • lag
    running win7 64bit if that helps,i also noticed its not showing up in programs nor recent downloads.....
  • lag
    PrintProgram Compatibility Publisher details

    Issues found
    Incompatible ApplicationIncompatible Application
    RemoteAssistantQuickSupport_v1.7.0.80_netv4.5.1_c384902 (1) is incompatible. Detected Detected
  • lag
    ok ,how do you make encryption key stay in same format ?????,is this compatable with win7 ?
  • lag
    not going well ,ive been trying to update it for 4hrs now,it keeps either reverting back to previous version or goes awol alltogether,and when i do get it to stay it wont do remote access..............
  • lag
    ok thxs

burt

Start FollowingSend a Message